ARTIKELEN NIEUWSBRIEF – SEPTEMBER 2023

VAN DE BESTUURSTAFEL

Nu de zomer grotendeels verstreken is kondigt de laatste fase van 2023 zich aan en daarin zijn geen kleine opgaven en uitdagingen.

De regionaliseringspilot in Noord-Holland bevindt zich in de laatste fase van de voorbereidingen.

Verder zijn de voorbereidingen van het Huurders Kennis Festival samen met de Woonbond, in een afrondend stadium. Wij kondigen nu vast aan dat binnenkort een “nieuwbrief special” bij u binnenkomt, geheel gewijd aan dit Festival dat op 18 november a.s. in de Reehorst te Ede plaatsvindt.

PILOT REGIONALISERING

In 2019 is door het bestuur van het LHP een studie en ongevraagd advies richting Woonzorg Nederland gegaan over het werken in regio’s in Nederland.

Het doel was en is nog steeds, om de afstand tussen huurderscommissies en het bestuur van het LHP te verkleinen. Ook willen wij u beter leren kennen en veel
meer informatie krijgen over uw wensen en behoeftes bij de uitvoering van uw mooie en eerbare taak – van waarde zijn voor de mensen die huren van Woonzorg Nederland – in de breedste zins des woords. (Mooi gezegd toch?? Staat in de statuten van het LHP!!)

Het Landelijk Huurders Platform staat altijd voor u klaar. Stuur een e-mail naar info@landelijkhuurdersplatform.nl of vul het
contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.