Samenwerkingsovereenkomst

Op grond van de Wet op het overleg huurders verhuurders hebben Woonzorg Nederland en het Landelijk Huurders Platform een samenwerkingsovereenkomst opgesteld. Daarin is onder andere vastgelegd:

  • Afspraken die zijn gemaakt met het LHP over het informatie -, advies- en instemmingsrecht om de invloed van huurders op het beleid van Woonzorg te waarborgen.
  • Dat Woonzorg de huurders wil betrekken bij onderwerpen die voor hen van belang zijn om zo slagvaardig in te kunnen spelen op de wensen van de huurders.
  • Dat betrokkenheid van de huurders bevorderlijk is voor de goede dienstverlening aan de huurders van Woonzorg en het effectief beheer van de woningen.
  • Dat Woonzorg en het LHP het belangrijk vinden dat het LHP de vertegenwoordiging voor de huurders uitoefent vanuit een onafhankelijke en zelfstandige positie.

Wilt u de samenwerkingsovereenkomst tussen Woonzorg en het LHP nog eens op uw gemak nalezen of printen klik dan op de afbeelding hieronder.

Het schema ‘Onderwerpen en bevoegdheden’ hoort bij de samenwerkingsovereenkomst tussen Woonzorg Nederland en het LHP.
U vindt dit schema door op deze link te klikken of te tikken.

Een exemplaar van de recente Samenwerkingsovereenkomst vindt u door op de blauwe balk hieronder te klikken.

Samenwerkingsovereenkomst

1 februari 2023

Op 1 februari werd in het overleg tussen het bestuur van Woonzorg en het LHP een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. Daarin staat precies wat beide partijen van elkaar kunnen en mogen verwachten. Een belangrijk stuk maar toch in harmonie tussen de beide besturen tot stand gekomen. Beide partijen waren er dan ook heel tevreden mee omdat er wederzijds respect uit straalde. En…dat is toch het begin van een goede samenwerking.

sok2

V.l.n.r. Rob Roza, Cees van Boven en Arnold Pureveen

Het Landelijk Huurders Platform staat altijd voor u klaar. Stuur een e-mail naar info@landelijkhuurdersplatform.nl of vul het
contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.