Algemene
jaarvergadering 2023

Elk jaar wordt er een jaarvergadering gehouden ergens centraal in het land. Het LHP legt dan verantwoording af op financieel gebied en welke acties werden ondernomen met welk resultaat. Het ochtendgedeelte is zakelijk, maar in de middag is er ruimte voor participatie over een thema onderwerp.

Dit jaar vond de jaarvergadering plaats woensdag 10 mei 2023 in het van der Valk hotel in Harderwijk. Tijdens deze dag legde het LHP verantwoording af voor het afgelopen jaar en werden de plannen voor het komend jaar bekendgemaakt. Het middagprogramma had als thema

DE TOEKOMST BEGINT NU

Hieronder vindt u via de buttons het jaarverslag over 2022 – een PowerPoint presentatie van de agenda van die dag- een leuke foto-impressie en een PowerPoint presentatie “In gesprek of uitgepraat” van Christine Bleijenberg, Associate Lector Urban Governance aan de Haagse Hogeschool.

Zet alvast de datum voor de volgende jaarvergadering in uw agenda, dat wordt woensdag 29 mei 2024.
Ruim voor die tijd vindt u op deze pagina de mogelijkheid om u aan te melden en uitgebreide informatie over de opzet van die dag.

Het Landelijk Huurders Platform staat altijd voor u klaar. Stuur een e-mail naar info@landelijkhuurdersplatform.nl of vul het
contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.